Stetten – the event for wine lovers

Welcome to a weekend full of delicious taste experiences!

From the 30th of September to 2nd of October is the time for the annual wine festival, which offers a wine tour with a crash course and wine tasting, courses for beginners and advanced, winemaker's dinners, as well as a great wine fair in the center of Geilo. 

Stetten er virkelig en helg for livsnytere!

 

Stetten er virkelig en helg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, hovedarrangementer er:

"Vinvandring" med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum.

"Vinmesse" midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din nye favorittvin.

"Winemaker’s Dinner" Vinimportører/produsenter slår seg sammen med restauranter og hoteller her på Geilo og serverer vin og gourmetmat i en herlig kombinasjon.

De siste årene har Stetten startet med "Vinvandring" på fredag ettermiddag, hvor du besøker flere serveringssteder for å smake og lære om på vin fra importør eller produsent og lære om hvilke typer glass som egner seg best til ulike typer drikke.

På lørdag er det en vinmesse i Geilo sentrum hvor flere importører, produsenter og leverandører av vin og tilbehør, får mulighet til å stille ut sine varer for både informasjon, vinsmaking og salg.

I hele helgen kan du melde deg på "Winemaker's Dinner", hos ulike hoteller og restauranter hvor gode viner blir kombinert med herlig gourmet mat. En riktig så god avslutning på dagen.

De siste årene har det vært mulig å bestille en av disse aktivitetene, eller kjøpe alt som en pakke. Visit Geilo er allerede i gang med planlegging for årets utgave av Stetten 2022, og siden blir oppdatert fortløpende.

Følg med her for oppdatering, billetter m.m