Familjelycka och skidglädje på Geilo

Geilo har turisttraditioner som sträcker sig från 1880 till idag- och är specialister på skidglädje och semesterlycka!

 

Välkommen till den charmerande fjällandsbyn Geilo.  Ända sedan 1880 har vi önskat fjällturister välkomna till härliga och aktiva skiddagar, fantastisk natur och förfriskande fjälluft. 
Geilo är ett eldorado för familjen, där du tryggt kan ta med barnen på deras första rundor i roliga och översiktliga skidbackar. Alla barnområder ligger separat i botten av skidbackarna men samtidigt nära större liftar och backar så att hela familjen kan boltra sig på skidor. Det finns backar och utmaningar oavsett dina skidfärdigheter och innehållsrika parker för dem som gillar att tricksa på skidor eller snowboard. Geilo centrum ligger omkransat av skidbackar, med totalt 21 liftar och 45 pistar där du kan använda samma liftkort. Skidbackarna på respektive fjällsida knyts i hop med skidbussen som går hela dagen, och ger dig tillgång till ett stort utval pistar utan att behöva sätta dig i bilen.
 
På topparna får du vacker utsikt över Geilo och Hallingskarvet Nationalpark. Testa gärna Geilo High Five, en panoramarunda med intressanta informationsskyltar och de bästa utsiktspunkterna. 
 
Själva Geilo centrum ligger snösäkert till på 800 möh med skidsäsong från november ända till april. 
I basområdena hittar du unika restauranger och kaféer med olika koncept men alla med samma vision: kvalitetsmat i backen. Njut hemgjorda bakverk, pizza med lokala råvaror, street food från alla världshörn och mycket mer.

Spara pengar - köp paket

Med boende inclusive liftkort

Se flera paketerbjudande här

SkiGeilo - skisenter - Geilo

Vinterens Beste Ski Deal

Alltid best pris på midtukeopphold! Overnatting 2, 3, 4 eller 5 netter + skipass i samme antall dager du bor.

Liftkort, ledkart, skidskola och skiduthyrning


Geilo har det du behöver och du kan beställa allt här!

skipass

Mer om liftkort

Med vårt liftkort i fickan får du tillgång till alla backar och skidområden, samt skidbussen som kör kontinuerligt mellan fjällsidorna hela dagen. Vissa dagar är det också kvällsåkning, morgonåkning och barndisco- och det är roliga och spännande eventer och program genom hela säsongen. Kolla ledkartan i länken nedan, samt information om transport till backen.

Beställ liftkort her

Ledkart

Skidbuss

Mer om skidskola

Investera i teknik och mästring med några lektioner med våra erfarna och trevliga skidlärare. 

Eller varför inte lära sig en helt annan snösport, eller hur man gör coola tricks i parken? Vi erbjuder gruppskidskola i alpint och snowboard samt privatlektioner i så väl alpint och snowboard som parkkörning, längdskidor och telemark. Oavsett om du ska lära dig åka för allra första gången eller om du vill finslipa tekniken i de mest avancerade pisterna så har vi den rätta lektionen för dig. 

Beställ her
 

Geilo skiskole
ski

Mer om skiduthyrning

På Geilo har vi fyra välutrustade skiduthyrningar som ligger i anknytning till liftar och skidbackar.

Här får du hjälp att hitta den perfekta utrustningen anpassad din nivå och dina önskemål, självklart alltid nytt, fräscht och nypreppat.

Du kan hyra olika typer alpinskidor samt snowboard, längdskidor och barnpulkor. Du kan också få hjälp och service med egen utrustning.

Beställ her
 

Få ut det mesta av din skidsemester och kombinera den med roliga familjeaktiviteter!

Se flera aktiviteter här

Isbading og badstue

Et herlig sjokk for kropp og sjel! Hva med å gå utenfor komfortsonen og bli med på isbading? Det gir et herlig kick av glede og energi.

Les mer
Langedrag Naturpark

Langedrag Naturpark

Langedrag Naturpark ligger plassert mellom Numedal og Hallingdal, kun en liten times kjøretur fra Geilo. Bestill her!

Les mer

Boende, restauranger och butiker på Geilo

Geilo är mer än bara skidbackar. Här finns boende för alla smaker och centrum består av många mysiga restauranger och butiker.

Familierom med køyeseng på Vestlia hotell

Bestill overnatting

Søk og bestill din overnatting på Geilo og omegn. På Geilo og omegn finner du alt fra hoteller med spa, hytter og leiligheter, til det gode

Les mer
Halne Fjellstugu

Mat og drikke på Geilo

Geilo har et stort utvalg av restauranter som byr på deilig mat og drikke i alle varianter. Fra de enkleste smakfulle måltider, til de

Les mer
amfi

Handel og Hygge

På Geilo finner du et stort antall butikker. Her er det blant annet lekre møbel- og interiørbutikker, moteklær og barneklær, alt innen

Les mer
Langrenn Geilo Hallingskarvet

Langrenn på Geilo

Geilo og Hol Kommune er blant de beste områdene i Norge for langrennski og har mer enn 500 kilometer preparerte løyper både nede i dalene og

Les mer