Familjelycka och skidglädje på Geilo

Välkommen till den charmerande fjällandsbyn Geilo. 
Ända sedan 1880 har vi önskat fjällturister välkomna till härliga och aktiva skiddagar, fantastisk natur och förfriskande fjälluft. 
Geilo är ett eldorado för familjen, där du tryggt kan ta med barnen på deras första rundor i roliga och översiktliga skidbackar. Alla barnområder ligger separat i botten av skidbackarna men samtidigt nära större liftar och backar så att hela familjen kan boltra sig på skidor. Det finns backar och utmaningar oavsett dina skidfärdigheter och innehållsrika parker för dem som gillar att tricksa på skidor eller snowboard. Geilo centrum ligger omkransat av skidbackar, med totalt 21 liftar och 45 pistar där du kan använda samma liftkort. Skidbackarna på respektive fjällsida knyts i hop med skidbussen som går hela dagen, och ger dig tillgång till ett stort utval pistar utan att behöva sätta dig i bilen.
 
På topparna får du vacker utsikt över Geilo och Hallingskarvet Nationalpark. Testa gärna Geilo High Five, en panoramarunda med intressanta informationsskyltar och de bästa utsiktspunkterna. 
 
Själva Geilo centrum ligger snösäkert till på 800 möh med skidsäsong från november ända till april. 
I basområdena hittar du unika restauranger och kaféer med olika koncept men alla med samma vision: kvalitetsmat i backen. Njut hemgjorda bakverk, pizza med lokala råvaror, street food från alla världshörn och mycket mer. 
På Geilo får du allt- vi har turisttraditioner som sträcker sig från 1880 till idag- och är specialister på skidglädje och semesterlycka!

Youtube video image

Video: Paul Lockhart

Spara pengar- köp paket med boende inclusive liftkort: 

skiskole i Havsdalen

Vinterferie - 5 dagers pakke

Geilo skiskole gruppeskiskole

Familievennlige uker - 5 dagers pakke

SkiGeilo - skisenter - Geilo - skiskole - privattimer

Mer om liftkort:

 

Med vårt liftkort i fickan får du tillgång till alla backar och skidområden, samt skidbussen som kör kontinuerligt mellan fjällsidorna hela dagen. Kolla ledkartan i länken nedan, samt information om transport till backen:

Ledkart Skidbuss Beställ här

Vissa dagar är det också kvällsåkning, morgonåkning och barndisco- och det är roliga och spännande eventer och program genom hela säsongen. 

Geilo skiskole

Mer om skidskola:

 

Investera i teknik och mästring med några lektioner med våra erfarna och trevliga skidlärare. 

Eller varför inte lära sig en helt annan snösport, eller hur man gör coola tricks i parken? Vi erbjuder gruppskidskola i alpint och snowboard samt privatlektioner i så väl alpint och snowboard som parkkörning, längdskidor och telemark. Oavsett om du ska lära dig åka för allra första gången eller om du vill finslipa tekniken i de mest avancerade pisterna så har vi den rätta lektionen för dig. 

Beställ här

SkiGeilo - skisenter - Geilo

Mer om skiduthyrning:

 

På Geilo har vi fyra välutrustade skiduthyrningar som ligger i anknytning till liftar och skidbackar.

Här får du hjälp att hitta den perfekta utrustningen anpassad din nivå och dina önskemål, självklart alltid nytt, fräscht och nypreppat.

Du kan hyra olika typer alpinskidor samt snowboard, längdskidor och barnpulkor. Du kan också få hjälp och service med egen utrustning.

Beställ här

overnatting - vestlia - geilo

Overnatting

Søk og bestill din overnatting på Geilo og omegn. På Geilo og omegn finner du alt fra hoteller med spa, hytter og leiligheter, til det gode campinglivet.

Les mer

Få ut det mesta av din skidsemester och kombinera den med roliga familjeaktiviteter