Familielykke og skiglæde på Geilo

Siden 1880 har vi budt gæsterne velkommen til legende og aktive dage på ski, fantastisk natur og forfriskende bjergluft.

 

Geilo er et drømmested for familien, et sted hvor du trygt kan tage dine børn med for første gang på ski i sjove og overskuelige børneområder. Alle børneområder er placeret separat i basisområder, men tæt på større lifte og pister, så hele familien kan være samlet. Der er pister og udfordringer for alle niveauer og indholdsrige parker for dem, der kan lige at utfordre sig selv på ski eller boards. Geilo er omgivet af pister på begge sider af dalen, med 21 lifte og 45 pister, hvor du kan bruge samme liftkort. Pisterne er forbundet med skibussen, der kører hele dagen, så du får et stort udvalg af pister let tilgængeligt uden brug af egen bil.
 
På tinderne får du en smuk udsigt over Geilo og Hallingskarvet Nationalpark. Prøv gerne Geilo High Five, en panoramarunde med sjove fakta og fantastiske udsigtstoppe. I hvert baseområde finder du også enestående spisesteder med forskellige koncepter, men den samme vision: kvalitetsmad i pisten. Nyd hjemmebagt, pizza med lokale råvarer, streetfood fra hele verden og meget mere.
 
På Geilo får du alt, og med lange traditioner at være værter - kan du trygt tage din familie med på skiferie til oss! 

Spar penge og køb pakke med indkvartering og liftkort inklusive:

ski

Vinterferiepakke inkludert Skipass

Overnatting 5 eller 7 netter + Skipass 5 eller 7 dager. En uforglemmelig vinterferie i fantastiske omgivelser på Geilo!

Alpine Skiing

Vinterens Beste Ski Deal

Alltid best pris på midtukeopphold! Overnatting 2, 3 eller 4 netter + Skipass i samme antall dager du bor.

skipass

Mer om liftkort

Med vores liftkort får du adgang til alle pister og alpine områder, samt skibusen, der kører kontinuerligt mellem dalsiderne hele dagen. Nogle dage er der også aftenskiløb, børnediskotek og der er sjove og spændende arrangementer og programmer i løbet af sæsonen. Tjek pistekort i nedenstående link, samt information om transport til pisterne.

Pistkort

Skibuss

Bestil her
 

Mere om skiskole

Invester i teknik med et par timer med vores erfarne og behagelige skiskoleinstruktører.
Eller hvad med at lære en helt anden snesport eller lære at lave seje tricks i parken? Vi tilbyder gruppeskiskole i alpin og snowboard og undervisning med egen PT i både alpint, snowboard, parkski, langrend og telemark. Uanset om du skal lære at stå på ski for første gang, eller finpudse teknikken til at køre bedre på de mere avancerede pister, så har vi den rigtige time til dig.

Bestil her

Geilo skiskole
ski

Mere om skiudlejning

På Geilo finder du 4 veludstyrede skiudlejninger beliggende i umiddelbar nærhed af lifte og pister. Her får du hjælp til at finde det rigtige udstyr tilpasset dit niveau og ønsker. Du får altid det nyeste udstyr, færdig forberedt. Du kan leje forskellige typer alpine ski samt snowboard, og langrendsski. 

Bestil her

Få mest muligt ud av din skiferie og kombiner den med sjove familieaktiviteter

 

Se flere vinteraktiviteter her

 

Hundekjøring - en smakebit
28 Jan - 31 Mar

Hundekjøring - en smakebit

25min hundekjøring - kjør din egen slede med noen av Norges sprekeste Alaskan Huskyer - sentralt på…

Kvelds trugetur ved Vestlia
01 Feb - 31 Mar

Kvelds trugetur ved Vestlia

Kveldstur på truger for nybegynner eller familier.

Langedrag Naturpark
28 Jan - 18 Feb

Langedrag Naturpark

En unik opplevelse med over 350 dyr fordelt på 25 ulike arter i deres naturlige habitat.

Familierom med køyeseng på Vestlia hotell

Overnatting

Søk og bestill din overnatting på Geilo og omegn. På Geilo og omegn finner du alt fra hoteller med spa, hytter og leiligheter, til det gode

Les mer