Viking Rafting

Er du på jakt etter adrenalin? På Vikingrafting får du med deg 2-3 stryk i tillegg til superrafting-turenNumedalslågen er en av Europas beste rafteelver, en teknisk fjellelv, som byr på mange spennende utfordringer. De heftigste Vikingstrykene er enten aller først eller aller sist på rafteturen, avhengig av sesong.

Noen av strykene er gradert opp til 5, på en skala fra 1-6. Underveis på rafteturen kan du, om du vil, utfordre elven med tøffere linjer enn på vår ordinære raftetur. Det er derfor større muligheter for “Vikingbad”- at man ramler ut av flåten eller rafteflåten går rundt! Derfor anbefaler vi at du har raftet før og ikke er skeptisk for vann.


Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På noen av de rolige partiene på rafteturen, kan man nyte naturen rundt seg og ta seg en liten dukkert og flyte langs med rafteflåten.

Tilbake på raftebasen, vises bilder og filmklipp fra turen.


Guider og instruksjon

Våre erfarne og kvalifiserte rafteguider vil ta godt vare på deg og turen blir tilrettelagt slik at du får den opplevelsen du ønsker deg. Alle deltakere får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening. Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start.


Sesong

Tilgjengeligheten for Vikingrafting er satt utifra erfaring om sesong ved tidligere år. Men vi kan ikke garantere at Vikingrafting vil være mulig. Alternativ raftetur vil alltid bli tilbudt, men vi refunderer selvsagt mellomlegget eller hele beløpet om man da ønsker å avbestille.


Ha med: Badetøy, ullundertøy og håndkle. Gjerne noe snacks til etter raftingen.

Varighet: Ca 3,5t. inkludert transport, instruksjon. Varighet kan variere, avhengig av vannmengde i elven og antall deltakere.

Møtested: Raftingsenter Serious Fun, Aasbergmogen, 3588 Dagali, ca. 30 minutter fra Geilo.

Pris inkluderer: Erfaren guide i hver flåte, transport til og fra møtested og elv, alt nødvendig utstyr: Våtdrakt, hjelmer, flytevester og våtsko.

Aldersgrense: 15 år med foreldre/foresattes godkjennelse

Vikinraftingen passer for deg som vil ha den heftigste opplevelsen. Vi anbefaler at du har prøvd rafting før og at du ikke er redd for vann.

På denne turen er det større sannsynlighet for at man ramler ut av flåten.


Product attributes